Klinikvejledning

Klinikvejledning / klinikdrift i Jylland

Kurset har 10 lektioner.

Klinikvejledning /Klinikdrift


Mødetid: Kl. 9.00 - 18.00. Pris: 1575 kr. Gentagelsespris 1275 kr., kræver blot, at du mailer kopi af dit kursusbevis fra tidligere kursus (dog ikke, hvis det er taget hos os). Send da en mail efter tilmelding og før betaling. 


Klinikvejledning/klinikbehandling henvender sig til dig, som gerne vil starte din egen klinik, eller til dig, som gerne vil momsfritages og som derfor har behov for denne undervisning.

Kurset vil primært koncentrere sig om de udfordringer, som vi alle har, når vi skal starte eller driver egen virksomhed.

På kurset vil du kunne få svar på spørgsmål som f.eks.:

- Er det svært at starte virksomhed, og hvordan gør jeg ?
- Kan jeg blive momsfritaget og hvad er reglerne ? Og hvad er lønsum ?
- Hvad gør jeg i forhold til regnskab og selvangivelse ?
- Hvad er reglerne om journalføring og -opbevaring ? -Datalovgivningen ?
- Prissætning af mine ydelser og min egen mavefølelse
- Lønsum, hvad er det ?
- Kvaksavleri lovgivningen og hvordan må jeg annoncere?                                                           Kurset vil foregå i en dialogbaseret atmosfære med dine spørgsmål og dit behov i centrum.
Mit mål er, at du efter kurset har fået svar på alle dine spørgsmål, er afklaret omkring at starte egen virksomhed, og - at du ikke har kedet dig.


Om underviseren:

Jeg hedder Allan Søberg og er 56 år. Jeg er healeruddannet og har igennem de seneste 15 år beskæftiget mig med personlig udvikling og holistisk tankegang. Gennem uddannelser indenfor healing og energiarbejde, bl.a. kursusdelen af Sjæls-terapiuddannelsen, har jeg fattet interesse i vores interaktion med englene og devaerne omkring os.

Herudover er jeg registreret revisor og har arbejdet som revisor i snart 40 år. Jeg er partner i revisionsvirksomheden Intension i Aabenraa, som er en holistisk orienteret virksomhed, hvor vi arbejder aktivt på at forene den holistiske og spirituelle tankegang med den tal- og forretningsmæssige tilgang til at drive virksomhed.


Med venlig hilsen

Allan Søberg
HD(R), reg. revisor FRR

 


Pris:1675,- kr (DKK)
Depositum:0,- kr (DKK)
Tider:Lørdag d. 9. Okt. Mødetid kl. 9.00-18.00
Underviser:Revisor Allan Søberg
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Gennemføres ved min. 6 tilmeldte deltagere 5 uger måned før kursusstart. Så meld til i god tid.

OBS Incl. formiddagskaffe/te med brød og eftermiddagskaffe/te med frugt/snack.

 

 

Der kan betales med Dankort og Visa/Dankort og mange andre kort.